Innovatieve voetbalkampen voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar.

Think Future Classic Camp

dagkampen 9u-16u

Voetbalskills en FUN

jongens en meisjes van 8-16 jaar

Sport Vlaanderen centrum Brasschaat
2 november t/m 6 november 2020


Wat met Corona en de zomerkampen?

Voorlopig gaan al onze zomerkampen door zoals gepland en doen wij ons uiterste best om tijdig alle nodige regelingen daarvoor te treffen.
Toch begrijpen wij eventuele ongerustheid om nu reeds te boeken. Wat als mijn kamp tóch geannuleerd wordt? 
We hanteren in zo’n geval volgende policy:  je krijgt dan de keuze om te herboeken naar een volgende en andere periode of krijgt integraal je geld teruggestort.


The story

Hoe is het ontstaan? Tijdens het WK voetbal van 2014 in Brazilie bedachten Rode Duivels Jan Vertonghen, Dries Mertens en Mousa Dembele een gloednieuw concept om jongeren op een even toffe als educatieve manier aan het voetballen te zetten. Think Footure was geboren.

The concept

Think Footure organiseert since 6 jaar innovatieve voetbalkampen voor jongens en meisjes. Ook dit jaar staan onze gediplomeerde trainers klaar voor weken boordevol “fun” en innovatieve oefenstof. We hebben een aantal vaste locaties zoals Rotselaar en Boechout, maar dit jaar bereiden we ook uit naar Tongeren en Brasschaat. Elke locatie beschikt over een kunstgrasveld om de trainingen in de beste omstandigheden te laten doorgaan. Zoals steeds zal de Think Footure methode de jonge voetballers een nieuwe ervaring geven. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk kinderen te inspireren en van voetbal een feest te maken. Ons aanbod groeit elk jaar. Zo zijn we heel trots om het eerste “girls only” voetbal kamp te kunnen aanbieden. Een intern kamp waar voetbal de klok slaat.