Spreken over en met sport

Onze bijzondere en soms aparte personalities blinken uit in iets en staan daardoor in de spotlights.

De magie van sport connecteert. SPORTINC inspireert met en door sportpersoonlijkheden. Zij begrijpen en kennen de waarden van sport en de emoties die daarbij komen kijken. Ze delen deze met fans, stakeholders, atleten en merken. Ze waarderen de interesse en delen hun ervaringen, soms luid en soms heel zacht maar steeds met de juiste expertise.

Zoals een succesvol team bouwen we steeds samen aan jouw communicatie. SPORTINC maakt een communicatieplanning om zeer doelgericht te kunnen scoren. Dit doen we op verschillende manieren: personality branding, PR, image building en channel management van topsporters. We versterken de band met de fans zonder de controle en privacy van onze klant te verliezen. Wij zoeken en ondersteunen ook campagnes van merken, events en bedrijven die aansluiten bij het beeld en de persoonlijkheid van de klant en het merk. 

Roberto Martinez

Wat betekent “geluk” in topsport?

Grace K. en MediaMixer organiseerden NN Connect Live 2019. Hiervoor vulden ze in  februari Paleis 10 met 800 makelaars. In een groene beursomgeving (inclusief fontein!) konden deze makelaars naar hartenlust netwerken.

Het thema "Geluk" was de rode draad tijdens het event en zo werd de link met sport snel gemaakt. Roberto Martinez kwam in opdracht van SPORTINC  alle makelaars inspireren en hij sloeg daarmee de bal helemaal juist. Een jaar na het behalen van een historische bronzen medaille op het WK, sprak hij als geen ander over geluk.

European Hockey Federation

European Hockey Federation is de overkoepelende organisatie voor hockey binnen Europa. In 2019 lanceerden zij een campagne rond “gender balance”. Hiervoor kwamen prominente persoonlijkheden uit de Europese Hockey wereld samen om een nieuwe campagne te ontwikkelen onder de noemer #EquallyAmazing. SPORTINC nam deel als consultant voor de campagne en onze Team Manager Sofie vertelde graag haar persoonlijk verhaal als hockeyspeelster en -coach. “Realise the role that you can play and realise that you can change lives through coaching”.

Lees het volledige interview hier.