Port of Antwerp Triathlon Festival

Volledige organisatie en communicatie van de ITU World Cup mange in Antwerpen , editie 2018 en 2019.

Het Port of Antwerp Triathlon Festival is meer dan een gewone zwem-, fiets- en loopwedstrijd. 

Door zijn unieke locatie aan het Eilandje  en de verschillende wedstrijdconcepten is er voor ieder wat wils. Zowel topsporter als enthousiaste supporter. Zowel recreant als energieke kleuter in de kidsrun. Met de verschillende wedstrijdformules kan iedereen meedoen, individueel of in team.

We combineren topsport met amateursport en sport voor iedereen. Ons doel is om een evenement te ontwikkelen dat toegankelijk is voor iedereen en waar iedereen kan genieten van sport in een festivalsfeer. Met meer dan 2.000 deelnemers is het de grootste triatlon in de BENELUX in een van de meest spectaculaire decors ter wereld.

SPORTINC zorgde samen met VZW Antwerp Triathlon 2020 voor de organisatie van dit sportieve feest. Van A tot Z, van onder tot boven. Wat begon met een schets eindigde in een logo. Wat begon met een logo eindigde in een grootse communicatiecampagne.

Om al de doelgroepen te bereiken lanceerden we een website, social media campagne, aftermovie en verschillende advertenties in de pers. Zo zetten we de triathlon stempel helemaal op Antwerpen en ver daarbuiten. In deze ATV-spot laat Olga zien dat we echt van iedereen een triatleet willen maken!