Think Footure “Girls only”

Leg de voetballat hoog en leer van de beste!

Na het grote succes van de eerste editie, voorzien we voor de tweede editie nog meer voetbal binnen dezelfde geweldige sfeer. Wederom zullen enkele Red Flames ons kamp bezoeken en hebben we een nieuwe locatie in Emblem gevonden waar we dag en nacht kunnen voetballen. De voetbaluitdagingen zijn groot, de sfeer nog beter. Net zoals tijdens onze eerste editie hebben we ook dit jaar de steun van onze 3 “Think Footure” Red Flames. Samen met hen bouwen we aan onze kampen om jullie een onvergetelijke ervaring te bieden.

Word jij een Red Flame ?

Ben jij de voetbalster van de toekomst? Denk, speel en leef jij als een topvoetbalster op en naast het veld? Wij leggen de lat hoog tijdens ons Think Footure Girl Power Camp en verwachten dat ook van jou als deelnemer. Dit intensieve kamp is gericht op de ontwikkeling van jouw doel, spelen als prof? Word de nieuwe Red Flames? Door middel van workshops, tactische sessies en video-analyses ga je aan de slag om het allerbeste uit jezelf te halen. Denk aan thema’s zoals, 2 voetigheid, vision, body posture. We trainen samen met jou onder andere je speelvermogen, mentale weerbaarheid, fysieke houding, balvoering en snelheid. Alle voorzieningen zijn aanwezig om de hele dag door de focus op voetbal te houden. We eten, slapen en dromen letterlijk voetbal.

Samen met topspeelsters

Daag jezelf uit, tijdens het Girl Power camp ligt de focus volledig op meisjesvoetbal. We eten, slapen en dromen voetbal. Clinics, wedstrijden, gasttrainers, prof voetballers, video workshops en nog veel meer. Dit alleen met ”power girls” onder begeleiding van enkele absolute voetbal “stars”. Zo nodigen we enkele topspeelsters uit, zij zullen tijdens het kamp langskomen om jullie het beste voetbaladvies te geven.

Locatie

Koninklijk Racing Emblem

Kampplaats: Sint-Gummarusveld 3, 2520 Ranst

Datum

maandag 2 augustus start om 9u

vrijdag 6 augustus einde voorzien om 17u

Wat is er inbegrepen?

  • OVERNACHTING: 4 nachten in tenten
  • ANIMATIE: elke dag en avond
  • VOETBALTRAINING: 5 dagen (5u/dag)  professionele voetbaltraining
  • LEEFTIJD: 12-16 jaar
  • MAALTIJDEN: gezonde sportmaaltijden en dranken
  • VERZEKERING
  • THINK FOOTURE PAKKET: 2 x Think Footure t-shirts, water bidon, Think Footure sporttas

PRIJS: 450 euro